nosto
Accessories 468x60

Kuuma kesä, kesä kuuma

 

”Kesälomalla kuumuus vielä toimi, kun sai olla mökillä, mutta töihin palattuani en voi väittää enää nauttineeni helteistä”, Nelliinan vaatehuone -blogia kirjoittava Niina Tapojärvi kertoo.

Pieni pilke silmäkulmassa bloggari pohtii olevansa varsinainen ilonpilaaja ikävöidessään kesäkuumalla syksyn viileyttä. Suuri lierihattu kulki kuitenkin Niinan mukana koko helteisen kesän ja sen parina Havaianasin varvastossut.

Inhimillinen turhamaisuus -blogin Mikaela Koskela selvisi kesästä ilmastoinnin ja bikinien avulla.

”Lempiasuun kuuluivat itsetehdyt farkkushortsit ja kevyet topit.”

Seinäjoelta tulevan Nonsense-blogin Emmi, Mariia ja Sanni sen sijaan vilvoittivat itseään raikkailla mehujäillä ja kylmillä jäähilejuomilla. Helleasuja tytöt piristivät asusteilla.

”Aurinkolasit ja sormukset olivat meillä kovassa käytössä.”

Monista muotiblogeista onkin saanut ilmojen viilettyä lukea, kuinka mukavalta tuntuu pukeutua kunnolla. Varastoista on voitu kaivaa esiin huivit ja bleiserit sekä monet muut syksyiset tuttavuudet.


Kesäfiilistä musiikista

Radiokanava The Voicen kuulijat valitsivat vuoden viralliseksi kesähitiksi Kymppilinjan biisin Minä. Muotibloggareiden kesäbiisit eroavat tästä kuitenkin hieman.

”Shakiran Waka waka saa heti hyvälle tuulelle. Se on paras tanssibiisi!” kertoo Inhimillisen turhamaisuuden uhri Mikaela.

Hittimusiikista normaalisti kieltäytyvä Niina on hänkin joutunut radiohitin uhriksi.

”Lady Gagan Alejandro on soinut radiotaajuuksilla niin paljon, että on väkisinkin tullut hoilattua mukana.”


Provinssirock, Ruisrock...

Suomen festaritarjonta houkutti tänä vuonna sekä Nonsense-blogin tyttöjä että Nelliinan vaatehuoneen Niinaa.

”Provinssirockissa tuli kaikki kolme päivää vietettyä. Sinne aiotaan mennä ensi vuonnakin!” ilmoittavat Emmi, Mariia ja Sanni.

Niina sen sijaan jätti tänä vuonna Provinssin väliin, mutta toivoo tekevänsä paluun festariin ensi vuonna. Muitakin suunnitelmia bloggarilla on.

”En ehtinyt kuin Ruisrockiin ja lisäksi tuli vierailtua Flow'ssa. Olen pyöritellyt hieman ajatusta lähteä Britteihin festaroimaan Isle of Wrightiin.”

Paras muisto kesältä 2010 ei kuitenkaan liity festareihin.

”Kesän paras muisto on miehelleni järjestämä yllätysmatka Pariisiin. Kerroin hänelle matkamme kohteen vasta lentokentällä, ja se ilme oli ikimuistoinen! Tuli mahtava reissu”, Niina muistelee.

 

Kaikki uusimmat julkaistut blogit @ muotiblogi.fi >>